Energiknippe

Läser om tävlingarna i Sundsvall och är väl inte helt ledsen över att vi missade den – 15cm regn och planer flyttade till parkeringen! Gash! Fast det klart… tävling är tävling och det hade blivit ett väldigt roligt minne att skratta åt efteråt. Jag försöker nog bara övertyga mig själv att jag inte velat åka i alla fall. Not.

Här i Stockholm skiner solen och verkar göra det i stort sett hela nästa vecka också, vilket är kanon! För att ta till vara på det underbara vädret, och den energi det medför, så steg vi upp tidigt och åkte till agilityplan. Tränade gungan och provade också att skicka upp henne på balansen. Oj vad förvånad hon vart! Efter ett par gånger så började hon lita på sin balans och fick allt större förtroende. Fortsatte även den grundläggande slalomträningen, det vill säga lägga på fart vid ingångsträningen. Allt gick kanon och hon lägger verkligen bakvikt för att ta sig in i slalom på rätt sätt. Mäktigt! Avslutade med att låta henne ta ett par hinder i rad och bara dra.

Passade även på att städa ur bilen, (vilket verkligen behövdes!) samt fortsätta packa ner lägenheten i kartonger.

Efteråt åkte jag hem och lämnade hundar för att kunna ränna runt och leta kläder samt doppresent. Hade de vi ska till bott i hus så hade det blivit ett äppelträd. Hur grymt skulle det inte vara att få växa upp med sitt alldeles egna träd! Ja, det eller en hund då 😉 Tillslut blev det en bok som definitivt kommer räcka länge. Ja, för det ska vara nåot som ger mer än bara för stunden och som dessutom ska kunna tas fram när man blir gammal för att minnas tillbaka. Ja helt klart!

Ja just ja! Köpt kryddor också! Mynta, timjan och rosmarin, som nu står planterade på balkongen. Shit vad jag velat ha en kryddträdgård länge, och nu får jag fått en pseudokryddträdgård. Luktar kanongott, och så kommer det bli kanongott vid matlagningen också – längtar!

Kvällen har jag spenderat ute på balkongen läsandes Lyckad nedfrysning av herr Moro. Flera bra och tänkvärda texter! Annan bok jag precis läst klart är Castillon – Insekten, rekommenderas. Nu funderar jag på fårhagen, eller fortsätta läsa, eller fårhagen eller… vi får se – det är semester, varför inte båda!

2 tankar om “Energiknippe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s