Semester 2011 del 2: Dania cup

Ligger i ett tält i Dalarna. Snart börjar helgens tävlingar även om vi tjuvstartat (mer om det i morgon).

Eftersom hopkopplingen är långsam får bilderna komma i ett senare inlägg. Dania cup it is. Vilken härlig upplevelse det var! Resultaten lyste ned sin frånvaro – Piraya knep en bronspeng första dagen ❤ – men vi är superpepp inför nästa år.

Av "hur många lopp som helst" lyckades Piraya nolla två och inget med Ozz. Vi hade verkligen stolpe ut. Flera fantastiska lopp med härlig känsla och bra tider MEN ngt eller ngr fel. Simon skojade och sa att varje gång vi kom till tältet sa vi "det gick super och vi hade härlig känsla, men…" så är det ibland.

I övrigt såg vi enormt mycket bra agility och träffade många människor. Blev jätteglad över flera spontana komplimanger från olika personer om både Ozz, Piraya(!) och mig som sprint, det värmer verkligen! ❤

Enda molnet var att Ozz raspade upp sina bakhasor på de sandade kontaktfälten så att det blödde. Valde då att stryka henne från resterande agilityklasser.

Annat nyttigt att veta om DK är att det är obligatoriskt med maxade hinder på tävling. Hela veckan låg hindren på 35 resp 65cm. Var ngt orolig för Piraya men hon löste det fint. Intressant var även att Ozz hoppade mycket bättre på dessa höjder än hemma. Krävde förmodligen mer koncentration.

På tal om Piraya, guldfisken som alltid nollar. Hon busade till det i nästan alla klasser! Sprang omkring och pep av frustration, var allmänt galen och tokrolig att köra! Verkligen synd på alla skitfel.

Nu sova inför morgondagen. God natt!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s