Jönköping över dagen

Spenderar åtta timmar i bilen igår. Två agklass 2 lopp för Ozzkan genomfördes på tre timmar – bra jobbat JBK! Så vi kom ändå hem i rimlig tid.

Inga resultat. Disk innan balansen, som vi sedan tog om, i första klassen. I andra rev hon första hindret, så när hon gjorde ett perfekt running på balansen behövde jag inte ens ha dåligt samvete när jag tog om – tanken är att hon skall stanna upp, men samtidigt så visade hon ingen tendens till hopp och det är väldigt positivt. Lät henne denna gång gå efter att hon intagit position och fick istället tillfälle att belöna en väl genomförd gunga längre fram. Bra!

På väg hem valde vi att åka längst med Vätterns kust istället för på E4:an. Ni bara måste ta er den tiden vid tillfälle. Jönköping är verkligen vackert. Plockade två NR men körde förbi fyra till. Plockar dem vid ett tillfälle vi har tid att gå i dem istället.

20110807-101411.jpg
Här står vi nedanför Brahe-hus som man kunde gå upp till. Perfekt nedvarvning, för dem som gillar backar. 😉

20110807-101549.jpg

Sedan stannade vi även till vid ravinen, men där vågade vi inte gå så långt pga varningen för jordgetingar… Blivit jagade av sådana förr, jag och Humlan, och fy för dem! Får ta en längre promenad där vid ett annat tillfälle, när getingarna somnat!

20110807-101808.jpg

Idag väntar Norrtälje på oss. En klass. En möjlighet. Snälla Mikaela Sandbacka har lovat att messa när hopp 1 large går banan. 🙂 det perfekta med tävling i närheten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s