Dubbelvinst i Vaxholm

20111009-180528.jpgIdag var det dags att försvara DM-titel som ju Piraya vann förra året. Tyvärr bidde det inte så i år.

Vi firar istället att vårt team lyckades med bedriften att vinna både small och large hopp! Både Piraya och Ozelot kändes super, älskade guld-rovdjur.

I agilityloppey fick Piraya fel på balansen, så där försvann DM-titeln. Fortsatte springa lite mindre på så vi missade lite hinder här och var. Men Piraya var självklart en vinnare i mål.

Räknade ut att Piraya nollat elva lopp i rad fram till dagens disk. Fantastiska lilla guld-fisk! Nu ska hon få ta det lugnt fram till Rättvik.

Ozelot tog balansen, men inte enligt utsatta kriterier och medan jag tvekade en hundradel om jag skulle ta om flög hon över fel hinder. Bra, då kunde jag ta om i lugn och ro. 😉 I övrigt har även hon känts stabil. Men, det märks att hon är skendräktig. Hon är allmänt ämlig och har inte riktigt samma tryck som vanligt. Lilla snuttan. ❤

Nu ska jag leta efter vår tävlingspärm där vi har ALLT! Den är nämligen borta. Fattar inte var den kan vara… Håll tummarna att vi hittar den!

Annonser

One thought on “Dubbelvinst i Vaxholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s