Åland i bilder

Åland

Såhär fina ridhus har de på Åland. Än bättre är att de har mer eller mindre fri tillgång till det under vinterhalvåret. Lyxigt! Riktigt bra underlag: sviktande utan att vara tungt. I mitten ser ni deras slalom som går att vinkla vid inlärning.

Prästö kulturstig får väl klassas som ett naturreservat (#63). Hur vackert som helst och såklart var jag jätteglad att Maria ville ta en promenad – stegmani! Häftigt att flera olika religioner samsas på samma plats. Vacker omgivning och fick verkligen se Åland från sin bästa sida denna fina hösteftermiddag.

Efter långpromenad tog Maria med mig till sitt svampställe, och vilket ställe!! Var hur mycket svamp som helst. Vi plockade och plockade och plockade och fick till slut blunda för att ta oss därifrån. Fantastiskt fina svampmarker! Nu har vi bokstavligen frysen full!

Det bästa, och sötaste, sparar jag till sist. Hur go är inte denna sötnos? Berit för dagen. Otingad... Hur härlig som helst. Fick äran att se hennes mormor in action, och det var verkligen en border terrier i min smak! Mjuk som ett gummiband, svängbar och urtrevlig. Ni kan läsa mer om henne på Marias hemsida.

Marias hemsida hittar ni här. 🙂

Tack så jättemycket för att jag fick komma och hälsa på er agilityfantaster på Åland! Kommer definitivt tillbaka och tävlar hos er vid tillfälle.

Annonser

5 thoughts on “Åland i bilder

  1. Japp E-M vi ses i Rättvik! Däremot passade tyvärr inte Jokkmokk i år, det är farsdagshelgen, vilket innebär jobb för mig. Men Norrland drar fortfarande, kanske, kanske det kan bli Lule i februari eller när det var….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s