Nytt naturreservatsmål

Ok, helgen gick i dragets tecken, men självklart tog vi tillfälle i akt och letade upp ett gäng naturreservat att vandra i. Att tävlingarna dessutom gick i ett blev verkligen en extra bonus! Ni som missat 52 naturreservat kan läsa mer om det under inlägget 52 äventyr – 52 naturreservat.

Denna helg var vi i: Svatbäcksmåla, Rismåla, Horsö-Värsnäs samt Vinterskogens naturreservat (sista i måndags när vi var i Tumba och fixade det sista med vår nya fina bilbur). Vi är alltså upp i hela 68 stycken naturreservat nu och hela 10 veckor kvar på detta år. Kan det vara så att vi kan hinna med att besöka 10 stycken innan året är till ända? Jooo, men visst. Vi vågar. Nya målsättningar är ett måste för utvecklingen, vi vill ju inte stagnera.

År 2011 vill vi ha varit i 78 stycken naturreservat.

Hur har det gått för er andra som också blev sugna på att vandra i reservat? Oavsett antal hoppas jag att någon/några blev pepp och gick ut off-track och njöt – ja, blir också för all del. 🙂 Läs gärna denna text också innan ni ger er ut. Det gäller de allra flesta naturreservat, men det finns också de som man inte får besöka. Bästa rådet, det är att visa hänsyn.

Annonser

3 thoughts on “Nytt naturreservatsmål

  1. Ping: En liten utmaning? « Idas blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s