Frank – the briliant clicker cat!

I lördags var vi över till Simons syster och man för att spela in lite undervisningsfilm. Tanken är att göra småklipp utav träningssituationer med olika djurarter, som sedan kommer att visas under en föreläsningsserie vi håller på att ta fram på jobbet. Vad är då inte mer lämpligt än att filma världens grymmaste katt: Frank!

Kanske kommer ni ihåg att vi hade Frank hemma hos oss ett par dagar under april och att vi då så smått påbörjade hans klickerkarriär. Sedan dess har hans undersåtar (visst heter husse och matte så för en katt 😉 ) tränat honom flitigt och jag fick äran att låna honom under ett par timmar för att göra en kortfilm om målträning: hur det kan se ut i början och hur det kan användas rent praktiskt.

Frank skötte sig strålande och var både tålmodig och träningssugen; tonfiskgodis is tha shit! Att han dessutom köpte mig som tränare rakt upp och ner säger en hel del om hans öppenhet. Finaste!

Tack för lånet!

Annonser

4 thoughts on “Frank – the briliant clicker cat!

  1. Bästa lilla Frank! Det är så kul att han gillar att träna. Även fast han nog ser det mer som att han tränar oss i att ge honom godis. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s