Barmarks SM 2012 – Hällefors

2012 års tävlingshemsidor poppar upp som spön i backen! Surfade runt, bland annat på A-Cs hemsida, och gissa vad jag hittade där! Hemsidan till BARMARKS SM 2012.

Datum är inte fastställt ännu. Det är däremot bestämt att det skall gå i Hällefors, 30 mil väster om Stockholm. Banlängderna vi siktar på är 3,2 km cani cross och 5,7 km dog bike. Innebär det att vi skall skaffa cykel? Det verkar inte bättre.

Wohoo, vad roligt!

Annonser

14 thoughts on “Barmarks SM 2012 – Hällefors

 1. Vet du vilka tider de brukar köra på med cykel? Per km typ eller nått..fattar att det beror på terrängen men man blir lite nyfiken på hur fort det går.

 2. Hon som vann ”vår” klass hade pace 2,45min/km. För mig som inte cyklar säger det inte ett skvatt. Vad säger det dig?

 3. Tillägg: norska som vann A-klassen körde på 1,9min/km… A-klassen kör med sk hounds, korsningar med huskey, greyhound och ngn stående fågelhund, typ vorstehn. Långbenta som tusan!

 4. Säger mig inte så mycket just nu men får väl mäta hur fort man behöver cykla för att komma upp i dom hastigheterna. Just nu springer mina hundar lösa och vi har bara kört korta intervaller i högre hastighet. Tänker mig att bygga sakta helt enkelt och dragandet blir nog inte förrän till våren tror jag. Beror ju på hur vintern artar sig.

 5. Blev glatt överraskad att de redan har fixat en hemsida! Kul kul. Fast jag vet inte om det känns så bra att låta en då 11-årig Inka rusa allt vad hon har i 3,2 km. Tror jag får återgå till hund modell större i canicrossen. Men då hamnar i jag i A-klassen…trivs bra i B-klassen :-).

  Vad tror du förresten om draget nästa söndag? Är du redo?

 6. Hon är verkligen cool Inka! 10 år och medalj, imponerande! Men vilken tur du har som kan låna hund, lyxigt!!

  Nej… jag är fortfarande sjuk, och för att inte få detta värre kommer jag till och med avstå rasspecialen med Piraya på lördagen. Jäkla trist, men för att bli helt frisk behöve rjag nog komma tillbaka lungt. Jag hoppas kunna vara ute och promenera i slutet av denna vecka, men… just nu kan jag inte ens det 😛 Skall hålla alla tummar för er, heja!!! 😀

 7. Men fy vad trist för dig. Att du skulle avstå dragtävlingen hade jag nästan på känn. Men att även rasspecialen får ställas in för din del var ju jättetrist. Hade varit kul att ses dessutom!

  Kryapåsigkram!

 8. Maja: canicross är ett annat namn på just linlöpning med hund, dvs när du springer och hunden drar. Nä, jag har inte det. Lovar att säga till!!! 😀
  Åsa: du och Simon kan se fram emot att vara handlers vid nästa års sm 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s