Matträning dag 2

Idag har Ozz vilodag – fick putta lite på fåren när vi var där och vattnade men ingen regelrätt träning. (Glömde skriva att vi körde ett vallpass igår också, helt ok. Första vändan grymt och sedan ngt sämre. Nöta, nöta 🙂 ). Hur som helst, idag fick hon och Charlie kika på när de små tränade Agility.

Snällaste Daniel lånade ut mässan till Solna agilityklubb i julklapp. Idag var det alltså Pirayas tur att känna på underlaget och hon var grym! Jäklar vad bra hon går på det. Vad ska jag säga, hon är… Bäst. Ställer alltid upp och är så enkel att köra. Hade hon varit ponny hade hon varit världens bästa läromästare och vunnit hur mycket som helst med vem som helst.

Sedan fick jag även köra Tess och Borat. Jätteroligt! Tack 🙂 Borat var lite misstänksam första vändan, men sedan släppte det galant. Duktig kille! Han och Piraya är hyfsat lika att köra. Tess gick också fint och det var bra för mig att träna treadlarna. Vi märkte att hundarna hade svårt att komma upp ordentligt genom dem, så som förare fick man jobba dem lite extra. Men det är ju lugnt eftersom man blir så grymt snabb på mattan jämfört med hunden.

Även Tigern fick köra ett varv och tyckte det var kul. Missade lite portar, men vad gör det när hon har rätt attityd. Gull-snuttan. Extra kul var det att hon bjöd så fint på balansen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s