Kraxade visst häromdagen…

Hundarna har fått vara friska hela 2011 och så plötsligt står Ozz på tre ben efter nedvarvningspromenaden efter andra loppet. Högst troligt hände det när hundarna lekte med varandra – hon måste ha sträckt sig eller liknande. 😦  Så jäkla tråkig start på året.

Vi har kylt benet och nu ett par timmar senare så syns det inget, men vi stannar ändå hemma och hoppar över dagens sista lopp. Hoppas att det bara är något litet som snabbt går över. Vi skall promenixa en sväng ikväll, så jag hoppas, hoppas, hoppas att det är borta då!

De två starter vi körde kändes hon alldeles underbar! Lättstyrd, bra vägar och härlig attityd i slalom. Däremot flög hon balansen i båda klasserna, så dem tog vi om. I andra klassen lyckades de andra i laget alldeles strålande, och vårt lag Fort-farande VANN klassen! Fjärde lagpinnen inkasserad. Två pinnar och fyra lopp kvar i Kista.

Annonser

8 thoughts on “Kraxade visst häromdagen…

  1. Tux haltade också härom dagen, försvann på kanske 5 timmar. Mysko men tänker att ibland när man vrickar sig så kan det faktiskt göra himla ont och värka. Man tror att man skall få dras med det ett tag men så blir det ändå inget när leden får vila sig lite.

  2. Åååh, typiskt! Hoppas att det inte var eller blir något!
    Jag är så himla nojig över mina hundar om de haltar. Men precis som Mette skriver så vet man ju själv att när man ibland vrickar sig själv så svider det till och gör sjukt ont, för att sedan gå över direkt eller ganska snabbt. Det är ju synd att hundar inte kan tala ibland…

  3. Himla trist, men jag säger som Mette. Tarzan haltade en morgon – helt utan anledning (som jag såg det…). Det försvann på ett dygn. Koppelpromenader och inget bus inomhus ett par dagar, och hältan höll sig borta.
    Håller tummarna att det är ”hälta light” som snabbt går över på Ozz också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s