Hundlöpet 2012

Hundlöpet 20 maj i Göteborg och 9 september i Stockholm, hur roligt som helst! 5 eller 10 kilometer. På 10 kilometer kan man välja om man vill tävla. Funderade förra året, men i år kommer vi definitivt att springa! Göteborg missar vi eftersom vi är i Belgien och tävlar då, men Lidingörvarvet skall vi ut på. Kul! 1 mil alltså. Det gäller att ligga i med träningen. Tre veckor senare är det barmarks-SM.

En draginspirerad höst!

Observera att detta är ett inofficiellt draglopp, du behöver alltså inte Grönt Kort för att starta och heller inte dragutrustning – även om jag personligen rekommenderar dig att skaffa det till både hunden och dig.

Annonser

7 thoughts on “Hundlöpet 2012

  1. Åh vad kul, lycka till med träningen! Jag vågar dock inte hoppas på något efter knähistorien… Och Älva är ju min duktiga draghund men nu vet jag inte vad som händer med henne, typ om de skulle ha nån sorts startskott så är hon ju rökt… Men det borde de kanske inte ha på en hundtävling

  2. Himla roligt att det har blivit en tradition det där hundlöpet. Kanske man ska satsa på det?! Med en lagom dragvillig hund så skulle 10 km vara kul. Skulle aldrig springa så lågt med en galen draghund modell stor ;-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s