Isigt kallt med det finns lycka då också!

Lycka är min finaste mössa

Det är verkligen inte nådigt väder ute idag. Vinden isar bokstavligen! Suttit på kontoret inlindad i filt, extra element och med mössan på hela dagen – fryser för det mesta men idag var det extra mycket. När jag väl kom ut funderade jag seriöst på om det bästa inte ändå vore att gå in igen och fortsätta skriva… men vi har inte vallat på ett par dagar nu och vallhundarna skulle verkligen behöva komma ut en stund, så det var bara att bita ihop.

På väg hem ringde jag Simon, som bäst höll på att rasta alla rovdjur och gärna hakade på till fårhagen. Förstå lyckan, färdiguppvärmda hundar – bara ut och träna direkt. Det är vardagslycka det.

På tal om det. Tagit efter Emelies nya 30-dagarsutmaning och börjat göra små ”lyckoanteckningar” varje kväll: Lycka är att… Precis som Em skriver så är det bra att påminna sig själv om vad man är lycklig lottad av att ha istället för att fokusera på vad man inte har. Nyttiga tankar som plitas ner varje kväll.

Just ikväll kommer det självklart att stå ”Lycka är en sambo som värmt upp hundarna lagom till träningen” ❤ Dessutom kommer det att stå ”Lycka är att få vara en del av världens bästa lag: PapilLONE Star’s” eftersom vi ikväll skall ses och ha en riktig myskväll ihop.

Annonser

4 thoughts on “Isigt kallt med det finns lycka då också!

  1. Egentlgien ska väl STARS vara med stora bokstäver det med eftersom det är så fodret stavas väl?

  2. Hmm…egentligen… PapilLONE STARS… men det ser så brutalt ut med sååå många bokstäver som är stora. Hade man kunnat skulle det varit snyggast att kunna ha Stars i en annan storlek 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s