Intensivt långhoppspass

Ikväll åkte Mija & jag med Rasken & Ozzkan för att lyssna på Veronicas tankar kring långhoppet. Det blev det ett intensivt träningspass kryddat med stress – precis som det brukar vara när Mija och jag sluter upp. Bra träning för mig och Ozz. Vi körde alla tänkbara variationer av långhopp, med olika ”in- och utgångar” och Mija konstaterade att långhopp är som slalom – det gäller att tänka till ett extra varv.

Syns tyvärr inte på bilden, men Mija var finklädd kvällen till ära. Man kan definitvt vara snygg och köra agility samtidigt - får ta och skärpa mig själv! 😉

Ozz fixade långhoppet bra, hennes något speciella teknik över hinder kom till sin rätt när det gällde att tighta till sig över långhoppet. Dessutom fick vi flera tips på hur vi kan utveckla vår träning ytterligare. Kul med utmaningar!

Vi fick även jobba på andra situationer vi skall jobba igenom mer ordentligt vid fler tillfällen.Det är så sjukt kul att träna/analysera agility så här en vinterkväll – snacka om att lysa upp vintermörkret.

Tack Mija och Vronkisen för ikväll! 🙂

Annonser

5 thoughts on “Intensivt långhoppspass

  1. Ping: Långhopp och så mycket mera | Agilitybiten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s