Hur hög är Ozelot?

20120218-114719.jpg

Med tanke på att Ozz skall till WAO i maj kollade vi av hennes mankhöjd. Hon är anmäld till klassen för hundar under 50 cm.

Hon var redan noggrant mätt av fyra olika domare till 48 cm som 1,5 åring respektive 2 åring. Alla som träffat henne tycker att hon ser högre ut, men hur hög är hon egentligen?

Snälla Carina mätte henne idag till 49,5 cm – möjligen något lägre. Perfekt! Tänk att hon vuxit till sig 1,5 cm på två år. Kan förstå om man ser hundar i small och medium som definitivt ser högre ut än den storleksklass de kör i om det finns de hundar som växer över en centimeter efter slutmätning.

Annonser

2 thoughts on “Hur hög är Ozelot?

  1. haha, nu börjar jag förstå varför folk tycker att Kezo är stor. Han är 65 cm cirka. =)

    det var inte dåligt att växa så mycket efter 2 år.. Tror du små hundar, typ small, växer lika länge? De brukar ju stanna tidigare i växten än de stora..

  2. Blir spännande att se var Tim slutar på för höjd… Nu har han legat stilla på knappt 43cm ett tag (enl. min egen mätning). Ser fram emot torpetvecka i april – då åker tunneln och slalom fram. Just nu har vi skoj med lydnadsträning och annat. Trevlig helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s