Bästa midsommardagen – med ugglespan!

Dagen började som ni redan vet med att vi sprang. Väl hemma åt vi pannkaksfrukost, kikade på film och sov lunch…

För att förgylla dagen ytterligare mötte vi upp E&J på ”Stjärnmellanmiddag” (vilket underbart namn för födointag mellan lunch och middag) vid 16-tiden på Hermans – vegetarisk midsommarbuffé. Hur gott som helst. Kan varmt rekommendera en tur dit. Extra bonus, förutsatt att man vill sitta ute, är att hunden får följa med. Check!

Direkt från stjärnmellanmiddagen, som varade flera timmar, åkte vi till fåren. Och vet ni vad vi fick se!? Wohoo, lappugglan!!

Precis när vi kommit fram till Långängen ser vi hur något stort lyfter ur gräset och landar på enen på stora fältet. Självklart traskade vi ut för att närma oss den vackra individen. Så jäkla stort, häftigt och alldeles, alldeles underbart. Ni anar inte hur glad jag var/är.

Vi stod där en bra stund och fotade och njöt. Så vacker. Så stolt. Det är verkligen något visst med stora rovfåglar, mäktiga.

Som om inte det vore nog, efter vårt snack med ugglemannen igår, så kikade vi såklart även till ”kattugglehålet” och vem tror ni sitter där om inte kattugglan i egen hög person.

Vet att det är en fullkomligt kass bild, men ni kan i all fall se ugglan sitta i hålet. Då önskade vi verkligen att vi hade haft med oss systemkameran…

Först ser man ingenting, ingenting, ingenting och sedan ser man ugglor överallt. Fullkomligt… bäst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s