Inte en droppe champagne ikväll

20120629-163022.jpg

Näe, inte en droppe champagne ikväll. När vi idag gick mot stolpen kändes allt perfekt. Hon var cool, med mig och … Ja, det kändes som idag kan vi.

När jag säger höger så slår hon fin ut för att plötsligt stanna. Upprepar och hon vill inte röra sig… Upprepar och hon vill vänster. Till slut, efter inkallning halvvägs tillbaka och flera stop på vägen får jag upp henne i kontakt med fåren. Då lägger hon sig klockan 4… väl på benen och fåren i rörelse var det bara hejbaberiba. Vi bröt.

Snacka att det blev fullkomligt megatokigt. Sven S, som dömde och som sett henne, skakade också på huvudet. Ja ja, väl tillbaka bland publiken fick jag massor av pepp och historier om liknande incidenter som de varit med om. Tack alla ni ❤ kände mig mindre ensam.

"Oavsett prestation på banan är det samma hund som följer med dig hem som du hade med dig in på banan".

Efter en misslyckad vallningsstart hakade hela min coach troop (Madde, Amanda, Helena och Daniel) på till agilitybanan där vi tränade en bra stund. Agility är verkligen uppfriskande, och Ozz gick finfint.

Fick vara med och slipa på diamanterna Yes och Floss (Amanda! Du måste skicka bild på er tre, missade ju att ta en sådan) och de kommer att bli riktigt farliga på banan – oh my god vad de går fint. Härligt jobbat Amanda.

Hmm… Kanske skall fira lugnet fram till stolpen iaf. Och min nya, fantastiskt fina, frisyr/hårfärg (Tack Anna!). Finns alltid något att fira!

Annonser

3 thoughts on “Inte en droppe champagne ikväll

 1. Ja, finns alltid nåt att fira!

  1. Lugnet fram till stolpen
  2. Ditt omfok till agilityn
  3. Beteenden på agbanan, hennes och dina
  4. Din förståelse att det alltid finns nåt att fira!
  5. Och så håret! (vill se!)

  Kram!

 2. Jaa du, varje tävling bjuder på nya erfarenheter! Så är det för mig, det händer något nytt varje gång. Ibland mycket positivt ibland mindre. Igår tyckte Knut att ”NU” är de igenom grinden. Det har han aldrig tyckt förut… och det kan jag säga, han tyckte fel… Ny erfarenhet för mig. Oftast brukar det vara jag som tycker fel om grindar 😉
  Ann hade en sån där hang-up i utgången med Peg för ett par år sen, hör med henne hur hon löste det!

  Jag vill också se håret, bild!!!!!

 3. Vallning är fascinerande, allt kan hända! Men det är bra det där uttrycket att det är samma hund du har i snöret oavsett resultat. Vill oxå se bild! Eller se dig imorgon 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s