Vårt hundrade naturreservat!

20120707-091916.jpg

Igår är ingen vanlig dag för igår fångade vi vårt hundrade naturreservat! Det har tagit oss ett och ett halvt år, betydligt kortare tid än vi från början trodde.

Hittade ett riktigt bra kartsystem på länsstyrelsen i Stockholm, som märkt upp alla naturreservat snyggt och enkelt. Vi valde ut två reservat – egentligen tre, men Bonavik bangade vi för denna gången – köpte mat och åkte ut. Båda reservaten vi hamnade i var väldigt fina och badvänliga. Härligt hälsar doggsen. Dock var det ju en del fästingar, men det verkar vara ovanligt mycket sådana i år. Och inte finns det något medel som biter heller…

Först ut var Huvududden och därefter snappade vi Husby, som då blev det hundrade reservatet vi har besökt. Återigen, rekommenderar denna utmaning varmt. Den har så många mysiga delar, inte bara själva upplevelsen i att se vacker natur. Du åker nya vägar, du måste hitta dem (vilket kan vara grymt knivigt ibland) och dessutom välja ut dem. Ett vardagsäventyr kan knappast bli bättre.

Ut i naturen med er.20120707-091932.jpg

20120707-091946.jpg

Annonser

2 thoughts on “Vårt hundrade naturreservat!

  1. Stort grattis till det hundrade reservatet! 🙂 Och jag håller helt med dig att vardagsäventyr inte kan bli enklare och bättre! 🙂 Utmaningen är antagen och vårt mål är att nå 52 stycken detta år, alltså ett naturreservat varannan vecka under två års tid! Jag tror vi kommer att lyckas! 🙂 Än en gång stort grattis till nummer 100! Hoppas att ni firade ordentligt!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s