Episka träningspass!

frametastic

Morgonen börjar med att jag bestämmer mig för att bära halsbandet jag fått från Sofia: Våga vara arg. Är sällan arg, och ibland behöver jag lite pepp för att det är helt OK att vara just arg. Ta inte skit. Annars är jag nog mer, ignore-the-bad-behaviour-kind-of-person.

Vilket driv det gav!

Allt har gått i ett idag, trots lite miss i planeringen, men snart rullade dagen på. Vid 19.30 stack jag iväg till badhuset (alltså det är en sådan lyx att bo granne med ett badhus så ni anar inte!) och fick till ett superbra simpass. Tog i så att jag var sådär härligt flåsig och skakig i kroppen när jag steg upp ur vattnet; hade jobbat varje simtag. Åh vad nöjd jag var med mig själv!

Sedan värmde/torkade jag mig hemma en timme och sedan bar det av till ridhuset med rovdjuren för kvällens running-pass. Bästaste Linda hade fixat matta och vad bra det blev! Spännande spännande! Fast, än bättre var att Bat fick grymmaste stadgepasset ever. Skinkost FTW! Han satt helt tyst och stilla medan Stjärna sprang, och var så fokuserad. Grymt bra.

Är så nöjd att jag knappt vill lägga mig, men… har ett simpass som väntar imorgon innan jobbet.

GÅ OCH LÄGG MIG!

Annonser

One thought on “Episka träningspass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s