Kan Gunde kan vi…

frametastic-1

Tror ni att jag steg upp kl.6 för att simma? Nope. Somnade inte förrän närmare 2, troligen pga den kick jag fick av gårdagens pass. Tog istället en timmes sovmorgon. Bästa var att hundarna sedan kunde haka med till jobbet från morgon, vilket innebar att vi parkerade bilen ett par kilometer bort och promenerade i morgonsolen. Andlöst vackert!

Ingen kvällssimning på badhusets schema och närmare -12° verkade innebära en träningslös kväll. Tog en promenad och kände på kylan. Till saken hör att Daniel och jag ställt in två löppass denna vecka, dels pga -15° igår – och jag ville verkligen springa efter måndagens benpass. Men vad sjutton, kan Gunde kan väl vi tänkte jag sedan. Kan ju åtminstone ta Ozz ett extra varv runt ängen, en kortis. Hon behöver springa.

Väl ute flöt det på, vi svängde av… och svängde av igen, och igen. Snart hade vi avverkat 5 km och det kändes lätt, trots kylan. Skön känsla i benen. Ok tempo. Kanske inte ska vara så rädd för kylan… får höra med Marlene hur hon tänker. Hon kommer nog fnissa lite åt oss. 😉

Ikväll blåste jag, äntligen, upp vår boll och lät Piraya börja jobba på den. Sedan körde jag ett eget pass… fick aldrig träningsvärk i magen efter passet häromkvällen, inte så som efter gym-träningen. Svårt att få det lika specifikt…? Kanske bollen kan hjälpa.

Ps. Nu har vi anmält till WAO… Kommer vi med blir det Spanien i maj, spännande väntan…

Annonser

4 thoughts on “Kan Gunde kan vi…

  1. haha jag blev faktiskt glad när jag läste att du tog sovmorgon i stället för att simma 🙂 Du måste komma ihåg att träning består av träning OCH vila… 😛

  2. Håller tummar och tår för att ni kommer med till WAO för då kan jag både heja på dig och min amerikanska agilitytränare i samma tävling. Hon har precis blivit uttagen att representera USA.

  3. Mia tycker att jag ska söka in till WAO med Pesto när han blir stor 🙂 Han blir troligen under 32 cm och då passar man tydligen bra i den minsta klassen.. Hoppas du kommer med!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s