Seize the time

frametastic-3

Tutorials är det vi tittar mest på just nu

Träningsflow & träningskamrat FTW. Med tanke på hur trött jag var idag var det tur att Daniel skulle hämta Tess och var träningssugen, bara att jobba på – inga ursäkter här inte!

God mat – jag kan laga mat, bara jag vill! Ugnsbakade rotfrukter och quornfiléer med kesella och lingonsylt *mums* – promenad med hundarna, snabb  löptur, shapingpass/återhämtning efter löpningen och sedan ett simpass. Pam pam pam.

Enda smolket i bägaren var den jäkla näsklämman som bara vill åka av! Så sjukt irriterande. Förutom det kändes simningen helt ok, kanske till och med bra. Kom in i ett rytm där jag kunde både andas och simma utan att få pirr i benen eller panik över att inte få luft. Hade klämman suttit bättre tror jag att jag hade klarat ytterligare en längd. Kul att det kändes så redan pass tre, trodde jag aldrig första passet!

Bat fick under sin träning jobba på att snurra medsols, och inte bara motsols. Svårt till en början, men fick till det allt bättre mot slutet. Känns bra att göra detta småpill, värdefullt inför framtiden. Imorgon skall ha få egentid i ridhuset – då är det Sandra som får upp mig tidigt för träning – som sagt träningskamrater FTW!

Just ja, Marlene har gjort ett inlägg om att träna i kyla. Så, inget mer snack om att vi springer när det är kallt. Här snackar vi en riktig norrlänning som tränar… jämt. Hon och hennes hundar är grymma!

Annonser

One thought on “Seize the time

  1. Vore kul att ses! Lunch på Ulriksdalsträdgårdskafe med valparna och lite promenad efteråt vore mysigt. Låt oss höras av och försöka få till en date:-)
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s