Tidig morgon – sen natt

frametastic

I morse mötte vi upp Sandra & Keep vid badhuset och så tog vi en gemensam promenad till ridhuset. Väl där hann vi med tre pass vardera. Fokus på stadga och inkallningar. Kan väl säga att han har mycket mer tryck under tassarna nu. Han är min första hund som tycker att tjuvstarter är lajbans… så där har jag att bita i – efter alla superlativ i morse.

Sedan har vi ljudandet när andra kör. Därför var det bara han som fick haka på i morse. Fullt fokus på enbart honom. Bra med egentid.

På eftermiddagen blev det en 3 km jogg/styrka/promenad med alla hundarna. Joggade långsamt 1 km för att sedan köra benstyrka (upphopp/squats/utfall) resten av vägen. Vi var ute en 50 min, och hundarna fick skrota runt bäst de ville. Duktiga! Långsam promenad hem. Skrivande varvat med kakbak resten av kvällen – bästa kollegorna skall få smaka. Och ja, jag har nallat. Och ja, den var supergod!

Nu ”ikväll” mötte vi upp Linda & co för ytterligare träning. Separation av Ozz baktassar var bland annat i fokus, och… det ser riktigt, riktigt, riktigt bra ut! Nästa gång tar vi också med rosa tejp… Piraya, hon får mest bara godis, men fick i alla fall avsluta med att balansera lite. Mest för att jag ville ha en bild, men det blev bra träning för henne.

Hur hinner hon? Hon är singel! 😉

Annonser

One thought on “Tidig morgon – sen natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s