Musarm

12 marsJäkla handled strular, nu sitter jag med vante på högerhanden för att påminna mig själv att inte använda den. Sitter med tre presentationer för tillfället (Uppsala på torsdag, Gästabudet på fredag och helgens A1:a) vilket sliter sjukt på musarmsmuskulaturen… pajade min arm för två är sedan då jag satt i excell och jobbade. Känns sådär att vara 30 och ha förslitningsskada, men det är bara att låta bli att använda den ett tag så går det över. 🙂 Vänstern fungerar att använda, men… det tar lite längre tid. Tycker inte om när det tar tid.

Till det mer glädjande. Off-track i skogen. Skaren höll för fisken, medan vi andra gick igenom sådär lagom mycket så att det blev jobbigt. Blev ett kort valppass på klubben också innan jag åkte vidare.

Kvällen bjöd först på promenad med Ullis & grabbarna – börjar bli en vana att ses innan kvällens simning – för att sedan sluta i bassängen. Ja, tror minsann att det går framåt. Orkar mer och mer för varje tillfälle. Kul och peppande. Roligt folk är det också, glada. Härlig stämning!

When you want to succeed as much as you want to breath – That’s when you will be successful

 

Annonser

2 thoughts on “Musarm

  1. Target till vä handen? Funkade bättre än påminnelse om vilken hand när jag hjälpte min mamma. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s