WAO-rapport

Piraya

Min tanke var att blogga varje dag i Spanien, men… vi steg upp 5 och var i säng igen vid 00, så nej, det fanns inte minsta sekund att blogga. Även haft fullt upp sedan vi kom hem i måndagskväll, men nu så kommer en rapport! (Om än alldeles för kort).

Första tävlingsdagen: Piraya är fantastisk! Finns inga ord som kan beskriva denna underbara varelse. Inte nog med att hon är en underbar sällskapshund, på banan levererade hon i alla lopp och med fyra nollor låg vi bra till i samtliga klasser inför dag 2 (7:a i Games och 14:e i Biathlon). Visst, hon är över 10.5 år gammal och har inte den fart för att kämpa i absoluta toppen, men jag säger som Åsa skrev: varje lopp jag får med henne njuter jag av och varje lopp är en vinst i sig!

Andra tävlingsdagen: Piraya var trött. Knappt styrfart på banan. Vi var tvungna att nolla lagloppet, så det gjorde vi, men sedan tog jag henne ur tävlan. Hon låg först i bilen ett par timmar och sedan tog snällaste Maria och masserade igenom henne ordentligt! Hon kände att hon var stel i ryggen, men efter en 30-40 min så tyckte hon att hon kändes mjukare. Sedan kom Engelska teamet och frågade om vi inte ville ha getmjölk och energy-foder, så det tog vi emot (vilka underbara människor det finns!). Ytterliagare ett par timmars vila tog jag ut henne och hon var som en unghund igen! Som om morgonen var ett minne blott. Startade därför gamblers, där hon gick superfint och bara var ett skutt bort från MEDALJ! Vi kom 8:a totalt i Games.

Tredje tävlingsdagen: Vaknade och hade en pigg och glad Piraya i kopplet. Funderade över gårdagen och kom fram till att regnet och kylan nog kan ha varit en bidragande orsak till hennes nedgång. Nu sken solen och det var inomhus tävlingarna skedde. Bestämde mig därför för att köra andra loppet i Biathlon, där hon går in och nollar! Vilket gör att hon klättrar flera placeringar och slutar på en hedrande 7:e placering i Biathlon!

Det var också denna dag som lagtävlingarna avgjordes, ovh totalt kom vi i Svenska laget 4:a!!! Hur jäkla häftigt som helst. Visst, vi ville ha medalj och vara snuskigt nära, men, men… 4:a av totalt 19 nationer är verkligen inte något att skämmas över.

WAOSummering: Det går inte säga något annat än att detta är ett av (det?) bästa stora mästerskap Sverige gjort. Med oss har vi flera placeringar i toppen, både pallplaceringar och topplaceringar. Teamkänslan har varit fenomenal, och det är mycket tack vare vår eminenta Team manager Katarina Holmér. Själva laget har bestått av riktiga rävar och lite mer nya namn, och det har varit oerhört god sammanhållning där vi verkligen stöttat varandra. Jag är glad att vi åkte ihop med Tina & Jax – som kom 4:a totalt i games, grattis! – och sov ihop med Lena, Lycka och EO – som kom 5:a i Biathlon, grattis! Bättre smallkamrater får vi leta efter.

Tack alla i Team SWEDEN

det har varit en underbar upplevelse med er!

Annonser

2 thoughts on “WAO-rapport

  1. Tack ska du och Pirre pirr ha! Alltid ett leende ända in i ögonen, alltid glad och positiv. Så fint kämpat!
    Katarina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s