Sista sommarhelgen?

22 sept 13Frågan är om detta är sista helgen i shorts och t-shirt? Underbart och soligt har det varit och vi har varit ute större delen av helgen. Fångat det där underbara solljuset!

Vaknade i lördags och kände mig sliten. Har simmat en del i veckan, och nu på slutet blev det ett allsidigt och därmed tufft ”vi-som-inte-har-något-liv” pass med masters sent på fredagskvällen – vi var bara tre så det blev intensivt. Dessutom blev det ett gnupass med Tilde på torsdagslunchen – jäklar vad hon bränner på. Inget snack. Fullt ös. Hann inte ens reflektera – kör bara kör!

Hade egentligen gymdejt med Cecilia på Bosön, men eftersom vi både inte var helt på topp (Cecilia har en bruten fot, så hon skall ha en eloge att ens boka gymdejt!) sköt vi på det till efter min kommande road trip. Nu efteråt känns det helt rätt. Även om jag inte suttit i soffan har jag tagit det ”lugnt” och känner mig betydligt mer utvilad nu.

Istället har det blivit fårfix för hela slanten. Först målning av dörrarna på fårhuset under lördagen, med efterföljande dejt med Ullis & Daniel i vallhagen. Bland annat fick Luuk träffa bääna för första gången, roligt att se de små tända och verkligen visa vad de är födda till. Varvade hundar och tiden bara rann iväg. Solen var på väg ner när vi åkte från fåren.

Även idag blev det fårjobb, med betoning på jobb! Verkat klövar på de 23 tackorna & lammen, och tja… alla är ju inte direkt samarbetsvilliga – kommer att kännas i morgon. Men med gemensamma krafter lyckades Daniel och jag få alla klövar trimmade och fina. Tycker det är lite roligt och mysigt att trimma klövar… pyssla med fåren påminner om hästtiden.

Slutligen blev det ett agilitypass nu på eftermiddagen i Stora Skuggan med fokus på slalomingångar (grundträning) och hindersugsövningar för Bats del. Han är så mjuk och fin över hindren. Rinnande. Ozz fick fokusera på tight-signaler i kombinationer. Blev även tid för privatlektion efteråt. Som det ser ut nu har jag flera strötider för att hinna coacha i agility nu under oktober, innan solen försvinner. Blir du sugen får du maila på em.wergard(a)gmail.com.

Nu kvällsjobb inför kommande road trip…

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s