Barmarks SM 2013: dag 1

20131018-235952.jpg

Första dagen till ända. Började resan vid 11 med att valla och kolla till fåren. Skönt för alla att få röra på sig innan resan till Filipstad.

Första pit stop blev Gälleråsen. Kunde inte låta bli att svänga in för att kika. Hört mycket om stället. Har aldrig varit på race, får bli en to do. Sedan bar det vidare till vårt egentliga pit stop: Lunedets naturreservat. Där hittade vi massor av svamp medan vi knatade runt. Borde lagat till den i kväll, får påminna Marie och Ubbe om det i morgon.

Well, resan fortsatte och väl på plats besiktigades både hundar, cykel och bana. Samtliga godkända! Kommer bli gött lerigt i spåret efter flera hundra hundar kört… Gyttja FTW! Startar med Ozz i Bikeklassen kl 11.35 och Bat i Canicross (löpning) 14.17, 5,xkm respektive 3km. Längtar massor!

Sover gör vi i en ”stuga” (Marie har ingen uppfattning av vad en stuga är, detta är ett hus) ihop med Skånevännerna Marie och Ubbe. Även de har två godkända hundar med sig och skall köra Canicross. I kväll har vi ätit och pratat OCH… jag har givetvis gjort mina övningar. Oh yes, jag är stolt över mig själv. Välbehövliga dessutom.

God natt!

Ps. Glömde. Vi tjuvade även Högbergsfältets naturreservat på väg till Nora. Vi närmar oss årets mål på 31 reservat med stormsteg!

Ps.2 det var även roligt att träffa alla dragvänner från förra vändan. Dragfolk är verkligen härliga !! Varma, glada och härliga 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s