Startar veckan på topp

Image-1

Denna vecka har verkligen startat på allra bästa tänkbara sätt. Förutom att jag har skrivit ihop grunden till ett manuskript (blev ”klar” för bara en stund sedan) och i morgon skall bege mig söderöver till Danmark för att gå igenom det med min handledare, har det varit superb träning på schemat!

Mötte upp Elin innan stormen drog i gång igår. (Sidospår: ok, det var ju inte riktigt så att stormen direkt drog igång överhuvudtaget, och att stänga Borås simarenan tidigare för rädslan att eventuella höga vågor skulle dränka simmarna (varför skulle de annars stänga?) kändes något överdrivet när MFF tog SM-guld ett stenkast bort … slut på sidospår).

Hon tog täten i regnet när vi begav oss ut på Rya Åsar, som ju är välkänt för sina backar, och jag kan lova att det var en kuperad mil hon lotsade oss runt. Ett parti i mitten ville aldrig sluta stiga uppåt, och innan varje kurva hoppades jag innerligt att det skulle plana ut – kändes som en evighet innan den gjorde det. Precis vad jag behövde. Trots kuperingen höll vi god fart och humöret var på topp, det var helt enkelt fantastiskt. Märk också, jag har ju inte sprungit särskilt långt sista tiden… men vet ni vad!? Höften höll !! Och det kändes så sjukt bra efteråt.

Hann även med en chokladprovning hos Lindis, som fyllde år. Hade införskaffat flera olika sorter, men det är bara att inse: inget slår Nutella. Ok, nutella var inte med på chokladprovningen, just den vann Marabou Premium med nougat och mandel.

Idag fortsatte vi veckans vinnande koncept och möttes upp på Bråt, vid gamla Borås ridhus. Drog ut på ytterligare en mil i sönderregnad terräng med flera träd över vägen- skönt med någon som har koll på sköna löprundor, vilket det var trots viss förstörelse. Lera hade vi upp till öronen när vi var tillbaka till bilarna, men… vi hade uppehåll under hela löpturen! Vi var alltså betydligt torrare jämfört med gårdagens löpning. Enligt plan åkte vi direkt från Bråt till Simarenan och avverkade även 1000m simning i ett svep. Känslan efteråt var ren upprymdhet och energin var på topp.

Det är bara att konstatera, bästa sättet att hålla livet på topp är att hålla igång!

Annonser

One thought on “Startar veckan på topp

  1. Åh, chokladprovning på det sättet, det ska jag anordna nån gång! Alla som kommer får ta med sig en kaka av olika sorter! Smart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s