Känslan, säger bara känslan…

DanielSeppoLite sådär smått spontant ringer jag Daniel från fårhuset, då jag inser att jag har ett par timmar över(…) och vill fira att min Lic blivit antagen för att presenteras: ska vi köra agility? Han är inte svårövertalad och vi tar oss till SBK Stockholms Avd., bygger upp en Seppo-bana från NO (så som Daniel minns den) och drar sedan ut på en löp/uppvärmningsrunda. Väl tillbaka visar det sig att TG har träning om 20 min. Perfekt!

In och köra järnet på ovan bana, som var totalt sjukligt rolig! Helt galet lyckades Ozz & jag nolla på första försöket, och det på en fullkomligt galen runda där vi var högt och lågt, räddade fullkomligt knäppa situationer och… hon var alldeles alldeles underbar Djungelkatten. Även Daniel & Tess sätter en kanonrunda, och vi kan väl säga att känslan var grym efteråt. Och mjölksyran ska vi inte ens tala om…

Vill ni ha en bana att S P R I N G A järnet på, bygg denna. Se för guds skull bara till att vara ordentligt uppvärmda (vi körde 3,5 km löpning, och det var sjukt bra uppladdning!) annars finns det risk att både det ena och det andra flyga åt fanders i kroppen.

Lycka till!!

Obs, jag ritade nu utifrån mitt minne… ni som var på NO får ha överseende 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s