Lucka #4 – 30 dagar – din utmaning!

30 days

 

Vill inte släppa Gabbes historia häromluckan utan istället spinna vidare på den. En dag blir två dagar, blir tre dagar, blir en vecka… blir en månad. Blir en livsstil?

På bilden ovan ser ni tre av de utmaningarna jag gett mig själv under åren.

Har även låtit rovdjuren balansera på diverse stockar och stenar, haft ”tidiga-mornar” och annat smått och gott. Jag gillar de där utmaningarna. Alla har inte fastnat och blivit en daglig vana, men samtliga har satt avtryck i min vardag och återkommer ofta. Vi kan väl uttryck det såhär, hundarna ser till att påminna mig dagligen om att vi fortfarande kör ”hopp-upp-på-en-stock”… Sofia har kört igång en decemberutmaning, säker på att hon vill ha fler anhängare!

Vad blir din 30-dagars utmaning?

2 tankar om “Lucka #4 – 30 dagar – din utmaning!

  1. Vi har kört en del veckoutmaningar under hösten. En vecka 100 squats. Nästa vecka 100 armhävningar (själv utmanade jag mig att göra de 100 på tårna, nytt för mig och numera gör jag på tårna när jag tränar). Sen en vecka med 100 utfall på varje ben. Vi har haft en plankutmaning och en backträningsutmaning. Själv har jag fortsatt lite smått på varje utmaning vilket gör att jag kanske numera gör 70 (10 per dag) av varje övning varje vecka.

  2. Pingback: 30 dagars utmaning – Strukturera mindre, träna mer! |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s