Agility camp med syrran

20131231-000923.jpgHar varit en fullspäckad dag!

Den började med en simdejt med Team J och en fullsmockad Simarena… Hela Borås verkade ha fått dåligt samvete efter julhelgen och siktade på att starta nyårslöftet redan dagen innan nyårsafton. Blev ett snabbt pass, för sedan var det dags för Christmas Camp med Elin. Vi har verkligen fått snurr på träningen och vill bara träna mer och mer och mer…

EMW23 Hallåhund

Direkt från löpspåret bar det av till Hallå Hund, Hyssna, och deras agilityhall. Just nu får en två timmar för priset av en, vilket är perfekt med fyra hundar! Körde först de större rovdjuren i en timme, och… seriöst. Vem har tränat Bat? Känns som att det finns en spöktränare som tjuvtränat honom. Mig veterligen är det då inte jag som tränat så mycket för att förtjäna det han kan. Han är verkligen rolig att jobba ihop med, vår underbara lilla pojke!

Ozz fick köra bana och gjorde även hon det med bravur. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har två så tacksamma agilitykamrater.

Efter första timmen dök syrran upp med Brandy så körde vi ett pappisagilitypass. Jätteroligt att äntligen få se Brandy live. Han är både intensiv och snabblärd, härligt! Benen går som trumpinnar och när han vet var han ska går det undan. Vi gick igenom ett par grundövningar, och det ska bli spännande att se hur det har gått till nästa pass – känn ingen press syrran…

Piraya fick vara visningshund och älskade varenda språng! Älskade lilla pytte. Vessla levererade även hon, och valde att köra övningarna baklänges ihop med pipen efter v a r j e omgång. Ska jobba lite mer på hennes galopp, som är ganska luftig just nu. Vill ha lite mer låg och marknära fart. Ska bli spännande att se vad vi kan göra.

Ja, en riktigt fullspäckad dag, som sedan avslutades med taxhångel, pepparkaka&mögelost och varm choklad. Livet är riktigt bra!

 

 

Annonser

One thought on “Agility camp med syrran

  1. Nu blev jag jättenyfiken, nån gång får du gärna utveckla hur du tänker jobba med Vesslas galopp! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s