Söndagsval med skön känsla

20140112-152639.jpg

Efter att igår ha känt att vi behövde mer träning på agilitybanan valde vi att stanna hemma från Games-klasserna idag. Funderade ett tag på att ta sovmorgon, men kom sedan fram till att söndagsmorgonsim med LiTri är bland det mysigaste som finns. Bara till att ställa klockan.

Träffade för andra gången en tjej som simmar på söndagar. Hon bröstsimmar och är där eftersom hon hakar på sin man som tränar crawl. Sist vi sågs började vi snacka crawl; hur det är att vara nybörjare och hur sjukt roligt det är när det börjar sätta sig. Samt det faktum att det är så härlig stämning på träningarna inom LiTri – att bara stämningen drar i en och får upp en ur soffan. Vi snackade även spinning. Det körde hon en del, förespråkade varmt och tyckte att jag skulle testa…

Idag berättade hon att hon kört igång med crawl – inspirerad från sist och givetvis också av sin man. Så jäkla roligt! Jag kan ju inte vara sämre själv, så i veckan blir det test av spinning för min del… ja, inomhus lär jag ju i alla fall inte kunna bli påkörd på cykel. Eller? Spännande skall det bli.

Efter att ha sett en helt fantastisk feel-GREAT-movie till frukost drog rovdjuren och jag på oss dubbarna och gav oss ut i skogen för en löptur. Kan meddela att det var sjukt halt på vissa partier, och vi fick ta det ganska lugnt tidvis för att inte sitta på ändan – ok, Bat satt på ändan ett antal gånger. Lugnt är ju inte riktigt hans devis. Nu ligger båda, sedan ett par timmar tillbaka, fortfarande med magarna i vädret och bara njuter.

Skall ta och göra detsamma

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s