vallat och guldfisk-uppdatering

Image-1Morgon i fårhagen. Bästa sättet att starta dagen. Eller, i alla fall ett av de många sätt som är riktigt bra att starta dagen på. Bat går från klarhet till klarhet. I dag fokuserade vi på micro-hämt och att hålla ut. Utan att tänka på det fick vill till liggträning också. Han är så fin lill-killen.

Även hunnit med en sväng till sjukgymnast-Kjerstin på Ultuna med Guldfisken. Hon har betett sig lite mer irriterad än normalt på sista tiden. Pirayas normaltillstånd är ganska… hur skall vi säga, hon är ganska kranky, alltid. Hon har integritet. Hur som haver, något hos henne har stört mig.

Visade sig vara rätt. Hon har ont i ett bakben och skall nu gå på antiinflammatoriskt ett tag. I samband med det skall hon bygga upp muskler, långsamt givetvis, och vi har fått en del stabiliseringsövningar att göra. Även som pensionär gäller det att vara tipp-topp. Extra roligt var att det var praktikanter på plats, så det blev en riktigt grundlig kontroll, och Piraya var världens bästa att pyssla med. Tålamodet definierat låg hon där när samtliga testade reflexer, lyssnade på hjärtat och klämde lite varstans. Hon är bara bäst!

 

Annonser

One thought on “vallat och guldfisk-uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s