Bat 2 år, firas med bad och agility

bat bus

Bat fyller 2 år idag. Två år som familjens grabb, busfrö och never-ending-engine… Vad har vi hittat på detta året tro. SM-brons i barmarksdrag står på meritlistan. Att vara världens skönaste och socialaste slår högre. Älskad av alla han möter, ja… förutom ett och annan punghopp han gjort som kanske inte varit så populärt. Bara av kärlek givetvis.

Ja, för det är denna grabb full av, kärlek. Till allt och alla. Kramas är viktigt. Vara nära är viktigt. Ja, och SPRINGA! För om det är något fladdermöss gör allra bäst så är det att springa, och det fort fortare FORTAST!

För att fira fladdermusen tog vi en sväng till Kottlasjön, för Bat älskar att simma. Älskar att sänka ner kroppen i allt blött, sådär så att bara huvudet sticker upp. Simmandes, småbjäffande och knorrandes av njutning. Bara för att det är såååå skönt att simma. Runt runt runt.

Vi var även en sväng hos fåren och på agilitybanan. Vi tränar när andan faller på och idag såg banorna ut som nedan. Tre olika, den vita till Ozz och de svarta till Bat. Ikväll hördes vi över Lidingö. Precis som alltid. Precis som en lyckad födelsedagskväll skall vara.

EMW sensommarkväll 2014 juli

En tanke på “Bat 2 år, firas med bad och agility

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s