Agilityäventyr

Agilityfestivalen

Är verkligen ingen hejare på att uppdatera Propiraya-bloggen. Skärpning. Måste i alla fall ta tag i att berätta om de fantastiska dagarna på Agilityfestivalen i Good girl/ out-n-out-Annas regi (hon med tusen bollar i luften). Blev inbjuden att köra fyra agilitydagar ihop med Anna och Stina Mattson, men pga jobbmöten lyckades jag bara inte få ihop det… i mycket sent skede fick det bli två dagar – hade verkligen sett fram emot fyra dagar agilityfestival, är fortfarande ledsen över att det blev som det blev. 

Kan älta detta i det oändliga, huvudsaken är att de två dagarna jag fick var kalas! Vilka förare och vilka HUNDAR! Vi körde flera olika teman, och korta kurspass = alla var pigga och fräscha att ge ALLT! Kvällarna bjöd på tunnelrace och grillat. Vädret var ju perfekt, och med den intilliggande sjön kunde det inte bli bättre. Jag har inte något negativt alls att säga – ja, förutom att jag velat vara där fler dagar (bla bla bla).

AA

Får ni chansen – ta den! Finns inte mycket bättre att spendera ett par dagar än med agilityvänner – och har du inte börjat köra agility med din hund än. Gör det nu!

Vad körde vi då? Valpagility, hopteknik, running contacts och handling i en skön blandning. Det fanns något för alla och när du inte körde fanns det massor av intressant att titta på.

Nu håller vi tummarna för en repris!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s