Good girl kennelläger för WC-vinnaren Elena Kapustina

Out-n-out agility

Foto: Anna Käll

På något vis lyckades Bat och jag att ta oss med på Anna Källs kennelläger för Good Girl – TACK!! Anna hade bjudit in WC-vinnaren Elena Kapustina att drilla oss i agility och jädrar vad vi fick springa!!! Efter våra pass var jag sjublöt av svett och tänkte att 1 mil i skogen är inget i jämförelse med ett rejält agilitypass.

Första passen var smått katastrof sett ur min vinkel. Bat han tyckte att vi hade asballt ihop. Fanns en hel del att jobba med. Men efter en timmes vila så hade vi smält informationen och vi började leverera som ett team.

Agility är sjukt roligt! Just den där känslan av att jobba ihop är härlig att uppnå. Dessutom är Bat sjukt snabb, som om det skulle vara förvånande, vilket gör känslan av teamwork ännu häftigare när det sitter.

Anna är grym på att anordna event, och det fanns ofta en bana ledig så att även Ozz fick köra emellanåt. Blev därför en ordentlig agility-genomkörare för dem båda. Nu väntar flera veckor av dygnet-runt jobb för min del, det lär alltså inte bli någon agility förrän i slutet av mars, men… den som väntar på något gott!

Ingen har väl missat det stora utvalet av ONLINE-kurser ni kan gå på Out-n-out education? Allt från tävlingspsykologi till agility och running contact! Kika och se om ni hittar något för just er!

Annonser

One thought on “Good girl kennelläger för WC-vinnaren Elena Kapustina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s