#agilityskuggan2015

Image-1

Wow, vilka dagar vi har haft! Är både lycklig, glad och uppspelt efter att ha fått coacha så många fantastiska ekipage under fem dagar och en bonuskväll. På schemat har både hoppteknik, slalomfokus och FART funnits. Vissa har valt att gå ett enstaka tillfälle medan Åsa med Deija körde på ALLT! Någon beskrev det som ett smörgåsbord – något för alla! 

Både nybörjare och klass tre ekipage har befunnit sig på plan, och det har verkligen varit som en påse gott&blandat. Är väldigt lyckligt lottad som kan få arrangera detta och få det så lyckat. Ja, trots en riktig svensk sommar. Började med två dagar i närmare 30° värme förra veckan. Igår var det hällregn för att idag vara en höstdag – dvs perfekt hundtränar väder. Bästa är att ekipagen har trotsat allt och verkligen kört järnet oavsett vad – så oerhört imponerad! Vi har ju haft nära till bad, så värmen fixade vi med mycket badpauser. När det öste ner hade både Marie och Maria med sig tält vi människor kunde gömma oss under medan hundarna kröp under Malin & Ramonas presenning. Själv gömde jag mig under ett paraply.

Två kvällar blev det även #runwityourdog. Första kvällen varv det Anna och Maja som drillades. Först löpteknik för förarna följt av startträning. I kväll var det dags för pass 2, i hällregn – vi var totalt dyngsura efter en timmes träning. Tre tappra, Linnea, Linda och Jenny, körde JÄRNET! Wow! först 30 min löpteknik och löpträning för förarna följt av dragträning med hundarna. Tidigare hade hundarna tydligen inte dragit särskilt mycket, men efter en stund drog alla tre hundarna för glatta livet: Cani cross is tha shit! VET att de kommer att träna vidare, det syntes i ögonen – de lyste. Fantastiskt pass! 

Några nämnda men INGA glömda. TACK för helt fantastiska dagar. Kommer kunna leva länge på all glädje ni gett mig. Träna på nu, så hoppas jag innerligt att vi ses igen. Kram!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s