Vilken är DIN bästa historia från Drakbergen?

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 17.42.56Hittade en så jäkla bra och schematisk bild på hur vägen till framgång ser ut. Men, jag kände att jag ville hundifiera den, och resultatet ser ni här intill.

När vi planerar vårt mål ser vi framför oss en uppförsbacke, kanske till-och-med en tuff slalombacke. Backen kommer att bli tuff och jobbig, men fortsätter vi bara framåt och uppför kommer vi tillslut att nå målet där uppe på toppen av kullen. Men… verkligheten är sällan bara en brant slalombacke.

Nej, verkligheten är ett drakberg med fällor, raviner, glaciärer, dammar fyllda av pirayor och tillslut även ett oväder. Ett oväder som gör marken slipprig och hal då när vi bara har en liten liten liten bit kvar till toppen. Leran och vätan tränger in genom tyget, ansiktet är mörkt av smuts och kylan blir påtaglig. Trötta och hungriga funderar vi:

Orkar vi verkligen? Måste vi ta de där extra stegen till punkten som vi kallar mål, eller är det ändå inte OK att stanna här?

Precis då, exakt i det ögonblicket, skall du komma ihåg att fortsätta är precis det du VILL göra. För det är där och då i den känslan den bästa förutsättningen för att nå nästa mål skapas. Jag tycker om berättelser om svårigheter som vänts till utmaningar och slutligen till lyckanden. Där det omöjliga blev möjligt. Där slokande axlar bytts till en stolt rygg. Där det ogenomträngliga drakberget blev ett äventyr att berätta om – att vara stolt över!

Vilken är DIN bästa drakbergshistoria? 

Och du… kom ihåg, att vi som tävlar med hund, ja vi har alltid vår bästa vän där vid vår sida när vi reser genom Drakbergen ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s