Ultimata återhämtningen/uppladdningen

  

Hur laddar du upp på allra bästa sätt?

Det är en fråga jag ställer när jag pratar om mental träning. Just i det sammanhang gäller det innan, under och efter tävlingsdagen. Fast egentligen gäller det hela livet. Bat och Jag befinner oss just nu på resande fot. En roadtrip. Borås – Stockholm – Gällivare – Stockholm – Gävle – Stockholm – Borås. Resa, träna och jobba. Omvartannat. Späckat schema.  

Just därför valde vi att ta en extra dag hos vår vän Johanna & hennes gäng i Gävle. En dag där vi tar sovmorgon, tränar småpojkarna och går på naturreservatsjakt. Tittar in i elden i flera timmar. Låta mörkret sakta omsluta oss samtidigt som elden värmer våra ansikten. Att titta på eld är meditativt. Att lyssna på glöden inger lugn. Att vara i naturen är återhämtning och uppladdning i ett. Efter denna dagen konstaterar vi att vi är redo för måndag. Ser fram emot en jobbvecka. Perfekt dag. Fullkomligt underbar ❤
  
Bjuder på ett klipp från dagens slalompass. Vi kan väl säga att såhär skall du INTE placera din belöning, men OM det sker: skratta och gör om 😀 så mycket värme under dagens träning och det visar hur värdefullt det är att hitta vänner att träna tillsammans med som du känner dig trygg ihop med. 

Nu väntar varm dusch, borscht (Jo lagar…) och te. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s