Dagarna som går är livet!

47348.jpgDagarna går verkligen galet fort! Mycket som händer och dagarna är fyllda av aktiviteter.

I måndags hade vi vår tredje temakväll på Vinnas Hundcenter. Det blev verkligen en lyckad kväll. Ja, förutom att Emelie hade bakat godaste kärleksmumsen ever, KOKADE rummet av input – vilka kursare! Den praktiska övningen hade verkligen ”nailat” kvällens tema med nervositet och prestationsångest. Nästa gång är det fokus på FOKUS & Närvaro – bara att kika in om du är sugen på att delta!

Fått hem Bats täcke av ekologisk ull som han ju är fotomodell för hos Out-n-out  ❤  Jag ÄLSKAR ULL och har massor av merinoullkläder till mig själv. Perfekt att slänga på hundarna efter ett träningspass och ännu bättre blir det så snart snön kommit. Längtar efter snön… alltså, jag avgudar hösten. Det ÄR min favoritårstid. Samtidigt, snö är jäkligt läckert det också. Plus att hundarna inte badar i ALLA lerpölar – istället är de rena när de kommer in.

Just ja. Har fått en hang-up på frukostar/mellanmål och har mer eller mindre bombaderat instagram  med inlägg på mina skapelser. Senast i dag hade jag tinat blåbär och blandat med turkisk youghurt (skall testa soyghurt nästa gång), vaniljpulver (riktigt), kokosflarn, granola, tranbär, chasewnötter och banan… alltså. Hur gott som helst!!! Just test it.

På torsdag drar vi söderöver mot Skåne-land. Först föreläsning i Tävlingspsykologi i Ystad en sväng till Madde i Sjöbo ❤ (…äntligen!) och därefter helhelg med FitDog Agilityteam Sweden. Rovdjuren de större följer med medan Piraya får åka på kollo hos mormor.

Vi har definitivt inte ett tråkigt liv. TACKSAMMA!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s