Välkommen hem Fossa!

Hade inte tänkt att börja blogga, men efter att ha spenderat mindre än ett dygn med Fossa känner jag att jag bara måste dokumentera detta! Behöver! För att minnas… för inte var det väl så här enkelt tidigare. Eller?

0.jpgIgår hämtade vi alltså hem vår nya äventyrskamrat Fossa hemma hos Frida med familj i Uppsala. Det är en hemresa på nästan 6h. För det första somnade hon DIREKT och sov sedan i 2h. Kisspaus – ut, kissa, äta lite ben – snark. 1h till nästa paus som blev Norsholms naturreservat – perfekt MINIreservat som bara var en ekhage med vitsippor och ekar. Lagom för en 8v. valp att knata runt.

La sig i buren – snark… åkte till Braehus, kisspaus och sedan… in i buren och SNARK! Sover sedan hela vägen hem. Alltså, hur häftigt!

Väl hemma väntar Mikael och Lo. Fossa hade bara ögon för Lo… oj vilken kärlek! Skuttade fram och var direkt i hans knä. Lo sken som en sol och utbrast: ”Härmed döper jag dig till SILVER FANG!” haha… sedan blev det skogshäng med Ozz och Bat. Alltså… jag vet att de två är fantastiska. Fast… såhär? De bara, jaha – den e med oss nu. Ja ja. Sedan dess har det hängt. Ozz är den som är mest sugen på bus, men ändå inte 😉

Hela kvällen hängde vi. Var ute flera ggr och kissade med henne. Vid ett tillfälle började hon gnälla – gick ut och direkt kom bajs! YES! Så höll kvällen på – vi bara var. Hon somnade och lekte. Somnade och lekte. Vid 23 släckte vi ner och hon sov – vid 00 började hon gnälla lite. Vet ni vad som händer då! Ozelot lägger sig intill henne och tillsammans somnar de direkt! Sedan sover de till 06.45. Hur fantastiskt!

Ut, kissa & bajsa – häng i skogen. Vi har fått en drömvalp. Jag känner det i varenda cell.

Vill ni veta en hemlighet. Jag träffade aldrig Fossa innan igår… fick aldrig möjlighet. Däremot har jag fått mängder av bilder av Frida ❤ Hur jag valde henne? När hon var ett par dagar gammal skickade Frida bilder på dem… den där. Den där… sedan har det vart ”den där” … och tillslut blev jag tvungen att säga det (jag hade inte första val), är det ngn mer än jag som vill ha den där… för hon är min favorit. Nä, det var bara jag! Om det käns rätt. MER än rätt. Hon platsar PERFEKT i vår flock!

Vet ni vad mer. Jag är så oändligt TACKSAM för min äldre TRYGGA förebilder till hundar! Ozelot och Bat – de är så perfekta de kan bli ❤

Älskade hundar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s