Tävlingspsykologi

Mästare skapas inte i gymmet. Mästare skapas av något som de har djupt inom dem; en vilja, en dröm, en vision. Viljan måste vara starkare än omständigheterna.

M. Ali

Tävlingspsykologi och coaching var något som jag kom i kontakt med under mina år som hoppryttare. Vi bjöd då in coachen för Magic M7 – basket – inför säsongen för att stärka oss som lag. Jag blev nyfiken och började leta information själv. När jag sedan började gymnasiet och kom i kontakt med min lärare i specialidrott (ridning) Eva så fick min mentala träning extra spinn, äntligen hade jag hittat det som saknades i min träning. Jag hittade en ny motivation och såg möjligheter i allt jag tog för mig. Alla hinder är möjligheter och jag vill ständigt utveckla mina framsteg.


Eftersom mitt intresse växte så valde jag att parallellt till min etologexamen läsa till just mentalcoach. Under åren som gått har jag insett hur nära dessa både inriktningarna ligger varandra och att jag kan applicera mina kunskaper i både träningen av hunden och i träningen av mig själv. Mitt mål är att skapa ett Team och att vägen till känslan av Flow skall utvecklas.


Jag kommer gärna ut till din klubb och föreläser om hur du och din hund kan bli ett team och finna ett gemensamt flow tillsammans. Dessutom hur ni i klubben gemensamt kan skapa en vinnande kultur!


Att vinna är en inställning. Du kommer att lyckas om Du förväntar dig att lyckas. Oavsett om Du tror att du kan eller tror att du inte kan har Du rätt
H. Ford

MUSH-logo-CMYK kopiaSkärmavbild 2015-10-20 kl. 12.21.42

agilityfestivalen 2015agilityläger 2015 stockholmSkärmavbild 2015-05-02 kl. 13.30.00

En tanke på “Tävlingspsykologi

  1. Hej jag är lite nyfiken på upplägg och priser på din föreläsning eller är de en slags kurs? I tävlingspsykologi? Vi har just fått en inomhuslokal i Luleå och håller på att inreda den och kollar runt efter intressanta föreläsare.
    Med vänlig hälsning,
    Carina Dean
    Luleå brukshundsklubb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s