Fyra hopphinder, en tunnel och ett slalom

Behöver du inspiration när du står där ensam och skall bygga en övning. När jag tränar ensam om nätterna (…) i ridhuset eller kommer själv till agilitybanan orkar jag sällan plocka fram en hel bana. Då är det ypperligt att kunna konstruera inspirerande, utmanande och bra banor på endast:

  • fyra hopphinder
  • ett slalom
  • en tunnel

Övning ger färdighet. De finns oändliga möjligheter med ett fåtal hinder. Rita innan du drar iväg – planera, genomför och utvärdera.

Och här kommer ett par exempel. Och, räds inte alla siffror. En måste faktiskt inte köra hela banan och alla möjligheter bara för att de finns där på pappret. Välj ut en del Du tycker att Ni behöver och fokusera på det. Märk då även än en gång den oändliga möjligheten ett fåtal hinder kan ge er! 😀

26 mars DEM slalom EMW hopp 11 mar EMW slalomingångar och svängarHopp 27 feb

 

Ok då… här är fem hinder, men någon gång är det kul att slänga in lite bonus. 😉

Kör hårt, lycka till och kom ihåg, viktigast av allt: HA ROLIGT!!!

3 tankar om “Fyra hopphinder, en tunnel och ett slalom

  1. Perfekt! Alltid bra att köra på banor som någon annan ritat! Tycker lätt att man hamnar i att rita samma sak fast i lite annan form när man ritar mycket åt sig själv. Det går så mycket fortare om man inte behöver bygga en hel bana varje gång!

  2. Jag testade nr 3 (slalom, tunnel o 4 hopp). Den var grymt kul!! Fick en härlig känsla 🙂 Gillade att man fick köra slalomet fram o tillbaka. Så jag o Borat tackar så mkt för träningstipset!

  3. Pingback: Sol agility och trevlig sällskap! | sarastassar.se

Lämna en kommentar