Sim, agility och löpning

8 jan m Daniel

Tillbaka i vardagen med jobb & träning. Valde att simma med snabba teamet igår på LiTri-träningen och det visade sig att jag visst kunde hålla samma fart och intensitet som dem. Shit! Hur hände det liksom?

Träning är magiskt…

Idag mötte vi upp Daniel på agilitybanan, började med 5 km löpning på ett kalasfint spår vi inte tidigare sprungit på, mycket backar och stigar. Sprang förbi ett 15 km långt Extreme-spår som jag vill ge mig på snart. Kanske nästa helg? Till helgen blir det agility, i alla fall lördag.

Därför byggde vi upp en bana och körde ett par varv. Det blev något att bita i! Sekvensen 8-14 finns det flera lösningar på. Det intressanta var att alla hundar läste handlingen till 12:an fel första vändan när vi skulle ha dem runt översta vingen, de läste bakombyte och tog nedre vingen. Visserligen sjukt fint och tight, men… ändå. Lite nötande så vart det bra. Körde på båda sidor av sekvensen och hundarna runt både övre och nedre vingen på 12:an. Gällde att kunna lämna i slalom och springa snabbt oavsett handling. 

Håll till godo och berätta gärna hur Din bästa lösning var!

Lämna en kommentar