Förändringar

Image-1

 

Från och med igår bloggar Elin och jag på Runners World Triathlon. Skall bli helt galet roligt och spännande, hela det här året har jag sett fram emot sååå länge. Och nu är det här – och vi kör fullt ut! Har ju skrivit det så många gånger tidigare, men… det går inte att upprepa nog ofta. Att få dela sådant här med en vän gör det hela ännu bättre. Så är det bara!

Detta innebär att denna blogg återigen kommer att bli en renodlad hundblogg med allt det innebär. Det är klart att ibland kommer bloggarna att gå in i varandra, som löpningen igår, men… skall försöka hålla denna mer hundig än swimrunnig – vilket har varit fallet senaste tiden.

Börjar med en banskiss med två banor som du snabbt och lätt kan slänga upp i Arninge (Norra Stockholms hundcenter). Bjöd på flera bra bitar. Vita banan, 20 hinder, hyfsat självklart. Svarta banan, 32 hinder, bjuder på fler utmaningar. Till exempel sekvens 11-14 känner ni kanske igen från WAO-banan och Lee Gibsons bana. Inspiration från andra är viktigt. I övrigt är det egendesign. Håll till godo och have fun!

Kvällen bjöd på cykelpromenad. Givetvis älskade Bat detta mest; morsan springer lika fort som jag!! Perfekt kväll för cykel och hundlöpning. Snön gör underlaget mjukt och det var sådär skönt tyst.

En tanke på “Förändringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s