1 minut i taget

16 okt 2013Började dagen med två timmars bilkö. Där ljög jag. Började med att rulla fram och tillbaka på golvet med de nya leksakerna från igår. Vart helt mör i armarna från igår, så… tekniken var något annorlunda. Men genomfört blev det!

Därefter var tanken att proemenera off-track med rovdjuren och sedan lite snabbt ta oss till jobbet. Promenaden gick som planerat, men det där med snabbt till jobbet, icke. Blev inte stressad av själva köandet, lyssnade på Husky och hade det egentligen riktigt bra där vi i snigelfart rullade fram, men gick sedan runt som i ett töcken på jobbet. Diffus stress av något slag. Nåväl, ett par timmar i friska luften gjorde susen, och nu känner jag mig betydligt piggare.

Körde igenom programmet jag fick av Andreas igår.  Satte mobilen på 1 minut per sida och övning, och snart hade jag kört i en drygt halvtimme. Idag användes en handuk,  ”Svenskens inställning till varg” och ”Hund 1, bevakningsdressyr” för att skapa rätt underlag. Skall skaffa något mer svampigt, men till att börja med fungerade det helt ok. Kan väl också tillägga att det är en utmaning att genomföra övningarna med ett gäng rovdjur runt benen… men också trevligt att de hejar på hela tiden.

I morgon är det äntligen torsdag. Veckans bästa dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s